Massage


DIEPTEMASSAGE
Een dieptemassage is een massage die diep inwerkt op de spieren. Vaak hebben we spanningen, verkrampingen en blokkades op bepaalde plaatsen in ons lichaam. Door hierop stevig te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt alles soepeler. Er is een betere voorziening van voedingsstoffen en zuurstof en een verbeterde afvoer van afvalstoffen uit de spieren. Door de diepe techniek worden verklevingen en verhardingen in weefsels weggewerkt, waardoor klachten als pijn en bewegingsbeperkingen verminderen. Daardoor is een langdurig positief resultaat mogelijk. Het lichaam gaat zichzelf herstellen en hierdoor gaat de pijn verminderen of verdwijnen..
Dieptemassage is een zeer veilige methode(er wordt enkel op de spieren gewerkt) en kan dus op iedereen worden uitgevoerd. Dieptemassage kan worden ingezet bij o.a. rugpijn, nekklachten, hoofdpijn, migraine, schouderproblemen, armklachten (tenniselleboog, golfelleboog),  heupproblemen, beenpijn, kniepijn, achillespeesklachten,voetklachten, bewegingsklachten, sportblessures, …
Dieptemassage kan intens zijn, maar jij  geeft zelf aan hoe diep deze massage mag zijn.

AROMATISCHE RELAXMASSAGE
Helpt om je lichaam in balans te brengen. De combinatie van natuurlijke en geurende plantenolies en de ontspannende massage zorgen voor rust, stressvermindering, ... De heerlijke geuren maken je lekker rustig. Een fijn cadeautje voor jezelf!!
Wat?
Deze massage wordt gedaan met 7 verschillende mengsels van etherische olies en andere plantenolies. Ik stelde combinaties samen voor hun geur en hun specifieke werking op het lichaam.
De massage gebeurt op de rug, nek, schouders, hoofd en voeten. Er wordt vooral gewerkt op de energiebanen en reflexpunten van voeten en oren.
Wie?
De massage en dosering kan aangepast worden zodat ze geschikt is voor iedereen.
Waarom?
Quality time voor jezelf.
Deze massage wordt ervaren als zeer ontspannend op lichaam en geest. Ze helpt spanning verminderen, hierdoor versterkt de immuniteit en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Ze verhoogt het algemeen welzijn en kan zo ondersteunend werken bij bepaalde klachten, maar zeker ook preventief.
Je verdient het!

Indien je dit wenst geef ik je hierbij graag kruiden en/of voedingsadviezen.
Wil je graag deze massage ervaren, maak dan snel een afspraak op 016/447998 of via mail lavend-an@hotmail.com.