Zomer 2018








Kruidenwandelingen
Ik neem je graag mee op wandeling, de nadruk ligt telkens op kruiden, eetbare planten, natuur,….soms komt er iets extra bij. Voor deze wandelingen is het vaak aangewezen om laarzen of stevige schoenen te dragen. Ook een lange broek is vaak wenselijk (muggen en teken). Muggenspray.
Gelieve je steeds aan te melden, zodat ik je gegevens heb en je kan verwittigen indien de wandeling niet moest doorgaan. Inschrijven via mail lavend-an@hotmail.com. Prijs 10 euro per wandeling. Drankje inbegrepen.

Maandag 25 juni 2018 van 19 tot ongeveer 21u Doode Bemde Neerijse
Lindenhoflaan aan kapel te Neerijse
Kruidenwandeling

Kruidendag
In de zomer gaat de zomerse kruidendag van Lavend-an door. De bedoeling is om samen kruiden te gaan zoeken tijdens een wandeling. Nadien kunnen deze kruiden geproefd en verwerkt worden en er is ook een workshop/voordracht moment. De datum en meer info volgt later. Laat het alvast weten indien je interesse hebt. lavend-an@hotmail.com
Culinaire wandeling
Tijdens de zomervakantie neem ik je graag mee op culinaire wandeling. Tussendoor zijn er haltes voorzien, waarin uitleg gegeven wordt over de omgeving en natuur. Met de nadruk op kruiden. Er zijn een 5 tal haltes voorzien. Hier  worden er hapjes of drankjes geserveerd. Deze zijn gemaakt met zoveel mogelijk ingrediĆ«nten uit het bos/natuur, of de nabije omgeving. Dit zal doorgaan een zaterdag of zondagvoormiddag.
Laat het alvast weten indien je interesse hebt. lavend-an@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten