Draag zorg voor jezelf en het milieu!

Sinds kort geef ik graag workshops voor een groep vriendinnen bij je thuis. Ik voorzie  twee workshops, in ‘home party’ style. We maken gebruik maken van natuurlijke ingrediënten.Wil je meer info hierover, contacteer me zeker.MAAK JE EIGEN DUURZAME VERZORGINGSPRODUCTEN

Je maakt een set verzorgingsproducten met topingrediënten, gekozen voor hun goede werking en afkomstig uit natuurlijke bronnen. Tijdens een ontspannend voetbadje geef ik graag een heleboel uitleg over het reinigen, verzorgen, beschermen en extra voeden van je gelaat. Jullie maken een badzout, een reinigende olie, een lotion, een scrub en een verzorgende gelaatscrème. Alles kan uitgeprobeerd worden, maar jullie krijgen ook receptjes en producten mee naar huis zodat je jezelf op een duurzame manier verder kan verwennen.
MAAK JE EIGEN NATUURLIJKE POETSPRODUCTEN

Schoonmaakmiddelen zitten vol chemische stoffen die de huid en luchtwegen irriteren. Ik leer je huishoudproducten maken die efficiënt, gezonder, biologisch afbreekbaar en een pak goedkoper zijn dan die in de winkel. Je gaat naar huis met heel veel info en vele receptjes. Thuis kan je direct aan de slag met je in de workshop  zelfgemaakte allesreiniger, WC product, vloeibaar wasmiddel en schuurcrème. Je zal zien dat het echt niet moeilijk is om dit zelf te maken en het gaat nog snel ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten